Lägesrapport..

..kan ju vara bra att få ibland!
Just nu sitter vi i Rotorua. För andra gången. Vi lämnar denna äggmöksluktande stad imorgon 11.35 am för att dra vidare mot Hamilton, där vi ska spendera två nätter innan vårt efterlängtade surfcamp i Raglan börjar! LÄNGTAR!!
(Varför det luktar äggmök här är inte för att någon har fjärtat.. Nej, det är de bubblande hålen i marken som finns lite överallt här som sprutar ut en lite ofräsch doft, så ni vet)

Varför vi är i Rotorua nu är för att min kära vän Ida av en tillfällighet också var här i Rotorua med några vänner på genomresa genom nz, så varför inte passa på att träffas lite här på andra sidan jorden? :) Himlans skoj faktiskt! Vi firade det igår med en liten utgång på ett ställe här i Rororua där dom bjöd på liveband som spelade riktigt fina rockklassiker! Bra natt. 

Idag har vi haft en riktig chilldag. Suttit i en park och ätit jordgubbar doppade i en oerhört god choklad-dipp som bara finns här, klättrat på massor av olika och i vissa fall riktigt omöjliga klätterväggar som finns precis intill vårt hostel, och tittat på svensk film på min dator. Vinterviken. En film gjord år 1996, riktig goding alltså. Så dålig så den faktiskt blir helt underbar.

Magda ligger just nu och sover för att hon är trött. Victor ligger halvt död och kollar på Sagan Om Ringen, och jag.. sitter här en liten stund efter att ha bokat våra bussbiljetter till imorgon!
Så ja, en kväll i Rotorua kan alltså se ut såhär.

Vi har faktiskt hunnit med lite smått och gott sen det lilla äventyret med den nergrävda bilen på stranden.
Bland annat en kajaktur vid buddha-stället, som faktiskt var riktigt riktigt härlig, men som självklart inte slutade helt torr. Magdalena hade lite knas med att ta sig ur kajaken, och var självklart tvungen att välta ur den ca en meter intill stranden! Magdalena har nu lärt sig att man inte ska stå upp i en båt, iallafall inte i en kajak. ;)

Nä, nu är det dags att sova.
Godnatt Sverige!
Klart slut / Lina


Kommentarer
Postat av: mamma´n

Spännande med surfcampen..! Var rädda om er bara....

Snökramar Lina´mamman o maja

2010-12-05 @ 20:40:15
Postat av: Anna

"Oerhört god choklad-dipp" ...lät ju trevligt..

2010-12-07 @ 00:22:32
URL: http://annasvardagspoesi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0