Nu ska ni fa hora pa grejer!

Oj vad tiden gar fort har, dagarna bara springer ivag!
Vi har varit i Queenstown i over tva manader nu, vilket konstigt nog inte alls kanns sa lange. Queenstown kanns verkligen som var hemstad. Det ar sa sjukt mysigt har, manniskorna, stamnigen, festerna, aventyret.. allt! Kan nog vara min favoritplats pa jorden an sa lange.
Det lite mindre roliga ar att det samtidigt som det borjar bli varmare hemma i sverige,  bli det kallare har. Traden borjar sakta men saker tappa farg, vindarna kallare och nar man vandrar hem pa natterna fran krogen sa fryser man nastan ihjal.
Nar vi akte hit plannerade vi ju inte riktigt att ta med oss dunjackan, vilket faskistk skulle behovas, iallafall runt 04 am pa tidigar mornar... Da ar det tur att varldens basta hamburgehak finns har. En varm Fergburger finns har hos oss o varmer!


Sallet att vara pa kl 04am.

Iallafall, vi har kommit pa en plan.
Om tre veckor drar vi, Jag, Magda, Victor och vara tva supergrymma nyfunna svenska vanner Julia och Viktoria till FIJI!!!
Ja, det ar sant. Vi betalade resan idag :)
I tva veckor ska vi glida runt och leva varldens paradisliv. Jag langtar sa! Att jobba som housekeeper kan vara bland det hardaste jobb man kan ha, sa vi fortjanar verkligen ett riktigt glassliv over nagra veckor.
Googla upp lite bilder pa Fiji sa ska ni fa se vilket paradis vi ska till.. uuuuunderbart!

 =

I forrgar va vi ute pa hourse trekking, sicken upplevelse! Haftigt att se Nz's makalosa natur fran hastryggens perspektiv. Det var superkul!  Men idag har vi haft sjukt ont i rumpan allihop, kanske inte lika kul, men latt vart det!




Sist men inte minst vill vi tacka magdas o min kara mamma for att ni skickat oss det vi langtat efter sa lange.. Kavriar! Muuuumms!


Nu ska vi hem o lagga scones, och ha mysig filmkvall.
Hejsvej sverige! / Lina


Livet rullar pa i Queenstown!)

Tankte att det kanske var min tur att bidra till bloggen och aven visa att jag lever... Tjejerna jobbar starkt pa med houskeeping, vilket maste sagas efter sa lang tid ar starkt. Dem har dock fatt lite svensk forstakning av vara nya vanner Julia och Victoria. Och for mig... ja det har skett en del forandringar sen senast, ar inte langre en "bum" som bara glider runt ;) Nej ar nu en arbetande man, har efter 1,5 manad i Queenstown lyckats landat ett jobb pa Reading Cinema, var lokala biograf. Har aven flyttat in i en egen lagenhet/hus tillsammans med min amerikanska vann KC. Sa kan nog raknas som "local", en del av Drottningstaden!
Ska vall dock erkannas, bara for att men jobbar sa har inte festandet slutat... nej har fortfarande javligt roligt. Kan inte fatta man varit borta i over 4 manader och att det ar mindre an 2 manader kvar. Och ska vall erkannas att det kommer bli skont att fa komma hem igen. :)

Men "for now" sa rullar livet pa bra och det ska det banne med gora hela vagen ut... Nej dax att gora sig redo for jobbet, nagot jag annu inte vant mig vid. Over and out!
(bilder pa g)
/Victor

Extra: Som manga sakert har hort sa har Nya Zeeland drabbats av en jordbavning, den traffade turligt nog inte oss. Sa aven om vi ar oskadda sa ar det manga som inte haft lika tur. Sa om det ar nagon som kanner for att dem vill hjalpa till sa finns mojligheten till att donera en slant pa roda korsets hemmsida (http://www.redcross.org.nz/cms_display.php). Stay safe!

RSS 2.0