Coromandel

Jomen visst, jobben tog som sagt slut i Te Puke, så vi bestämde oss för att ge oss av. Vi hoppade in i spanjorskans bil, utan att riktigt veta om var vi skulle ta vägen. Efter lite tänkande, väldigt lite faktiskt, styrde vi mot Coromandel, vi kände för lite riktig semester efter hårt slit i Te Puke. Spanjorskan blev den första att köra, och Lina första kartläsare. Jag och Victor satt mest och trallade & dansade till Hoffmaestro och Chraa och peppade till oss inför lite sköna dagar på stranden.

Första stoppet blev på Cooks beach! Vilken vacker strand, mjuk, ren och vattnet var turkost! Det var inte en kotte på stranden, utom vi fyra. Så på kvällskvisten gjorde vi upp en eld på stranden och grillade marshmallows. Vi kände oss säkra då brandstationen låg precis bakom oss.




Himlen var stjärnklar och vi såg flera stjärnfall. När elden var igång verkade det vara en superbra idé att sova på stranden och därmed knipa 3 poäng på Score boarden! Men allt eftersom timmarna gick blev det mindre och mindre behagligt. Riktigt svinkallt och fuktigt som in i katten! Vi var ganska slitna efter natten, så dagen efter fick det bara bli en massa sol och bad.



 

Vi besökte även Cathedral Cove! Ett jättevackert ställe där vi pasasde på att ta lite sexiga(?) bilder i ett vattenfall. Vem lyckades bäst?




Kommentarer
Postat av: Natacha

Jag tycker du Magda Lyckades bäst! You look naked, sexyy

2011-03-19 @ 16:31:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0