Sista kvallen i kara NZ

Jahopp, idag har vi utnyttjat dagen till fullo. Sprungit runt over hela Auckland och om 14 timmar sitter vi pa planet hem. En kort uppdatering om vad som har hant under den senaste tiden:

- Vi lamnade Queenstown efter tre manaders hart liv for att slappa i tva veckor pa paradisoarna i FIJI! Det var underbart och uppiggande. Solen stralade pa vara bleka kroppar som for vissa blev bruna. Andra (Magda) forblev morkbleka.

- Vi landade i Christchurch igen och hoppade pa den grona bussen (kiwi experience) och headade upp mot Kaikoura. Dar spontant bestamde vi oss for att simma med delfiner igen! Wiiihuuuu, dar var det kallt och grymt! Hundratals delfiner svammade runt oss, riktigt skoj.

-Halsade pa fina Amy i Blenheim over en natt.

-Akte upp till Wellington. REGN! Lina fick ett svullet nylle efter att ha deltagit i en mosh pit. Hon ar hard som stal. Brutal kvinna. Det gjorde ont sager hon. Kan forsta det, det sag faktiskt lite nasty ut med blodet och varet pa lappen..

- Akte vidare till Taupo, tredje gangen gillt holl vi pa att saga. Dar sov vi finfint pa Base hostel. Mums. Dagen darpa var det nara pa att missa vara platser pa bussen!! OMG, vi holl pa att bli kvar dar och potentiellt missa planet hem till SWEDEN! Men ack och ve, vi kom med! Hur kunde det komma sig att vi holl pa att missa bussen undrar ni kanske? Det vet inte vi - fraga Kiwi! De hade kranglat till det ganska rejalt, men det loste sig - like always!

- Pjuuu, antligen i Auckland! Heaps av shopping, shopping och mer shopping. Nu ar vi panka och belatna. Sitter pa hostlet Nomads Fusion dar vi borjade var resa for exakt 6 manader sedan.

Kanns lite annorlunda att inte ha nagra aventyr inplanerade under de narmsta tre dagarna da vi bara ska sitta pa flygplan.

OJ oj, nu tar internet slut. Vi ses i Sverige ya'll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0