31/12 - 1/1-11

I know, maybe a little late to write about new years eve, men det hande sa mycket under de dagarna att det far ett eget inlagg.

Den 31 december lamnade vi Wanaka for att anlanda vid vart efterlangtade resmal - Queenstown! Vi hade hort att det var stallet dar man skulle vara over nyar, sa vi hade tur att vi lyckades hamna dar till den 31:a. Vi borjade tagga till redan pa bussen nar vi borjade kanna att det inte var langt kvar till destinationen. Lite spontant sa busschaufforen att han hade fixat sa att vi fick ett sjukt bra pris pa att bungy jumpa vid Kawarau Bridge, det stallet dar bungy jumpen foddes. Sa vi tankte: why not? Bra avslut pa aret 2010, men oj sa nervosa vi blev. Skulle vi verkligen hoppa fran en bro, 43 m och dippa huvudet i floden?

Jamenvisst, det gjorde vi!! Jag (Magdalena) holl pa att fa spader, var sa sjukt nervos! Lina hade hoppat en gang i Sverige for tre ar sen sa hon visste ungefar vad det handlade om. Och Victor var lika cool som alltid. Krampaktigt forsokte jag halla mig kvar vid bron samtidigt som fotterna borjade motvilligt att ga mot kanten. Mannen som jobbade dar tvingade mig att slappa bron och da fanns det ingen utvag langre. 3-2-1-BUNGY! Och sa var det bara att hoppa! Den kanslan gar inte att beskriva, det var grymt! Forst hoppade jag, sedan Lina och sist Victor. Var alldeles skakis efterat, men jag hade garna velat doppa huvudet i floden, vilket jag inte lyckades med. Lina och Victor blev ganska ordentligt blota!

 
 


Lyckliga och ikladda i vara nya snygga I did it - Kawarau Bridge Bungy-trojor landade vi i Queenstown! Antligen! Vilken vacker stad, det ar en sadan harlig stamning har! Vi bosatte oss vid Nomads och vi tre svenskar fick de sista platserna. Tyvarr blev vi splittrade forst, men vi hamnade alla tre i samma rum dagen efter.

Val framme var det dags att borja partaja! Snabb dusch, kladda pa smink och hoppa in i den snygga nyarsoutfiten och sedan dags att borja fora i koket, dar nastan hela var kiwibuss satt. Vid 7.30 pm gick vi till World Bar dar det var dags for lite pizzabuffe! Damn vilket god pizza! Vi tryckte i oss en hel del om vi sager sa. Sedan drog det igang ordentligt! Tekannor och ol, lite dricklekar och mycket pratande med alla harliga bussmanniskor. Sedan var det dags att dra ner till sjon vid tolvslaget. Pa nagot vis lyckades vi tappa bort hela var buss, men det blev roligt anda. Vi tande Linas tomtebloss hon fatt av sin mamma i julklapp och onskade varandra ett gott nytt ar. 



 

 




Sedan dags for nasta bar - Altitude vid Base hostel. Dags for lite dans! Eller lite var en underdrift - dags att dansa loss ordentligt! Dar motte vi upp hela var buss igen och rojde galet faktiskt. En riktigt bra kvall! Kandes lite konstigt att fira nyar i klanning och i varme, och inte i ett iskallt Sverige. Det blev ett riktigt lyckat nyar!

Dagen efter fanns det ingen tid for vila! Da var det dags for pole-dancing med kiwibussen! Victor blev tyvarr sjuk och missade det. Pa med shorts och sedan var det bara att borja ala sig runt polen. Ganska svart att se sexig ut nar musklerna borjade skaka av anstrangning och svetten borjade rinna. Men vi lyckades lara oss en riktigt snygg koreografi och spinns runt pinnen. Sa blev det en utgang den kvallen ocksa. Och tva kvallar efter det. I know, kan lata lite brutalt att festa 4 natter pa raken, men vi kampade pa. Vi gjorde nagot vettigt ocksa - har hittat jobb! (Kommer mer om det i nasta inlagg)

 



Hmm.. tankte lagga upp en massa bilder, men det gar inte att gora det nu konstigt nog. Det kommer nog lite senare, bilder ar alltid roligt att titta pa! Ni som har facebook far kika in dar, nu finns aven var Skydiving Videos uppe, OCH var video fran The Nevis-bungy jumpen! Men det hoppet kommer i ett annat inlagg ocksa ;)

Uppdatering: nu så finns det lite bilder uppe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0