catch up

Efter en supermysig jul hos Amy, Alexandra och Doug sa var det dags att hoppa pa Kiwibussen igen. Kandes roligt att fa se sodra on lite, och oj sa vackert det ar har. Vattnet ar kristallblott och hoga, riktigt hoga berg, omringar nastan varenda stad.

Forsta stoppet blev Westport dar vi hade en lugn kvall med tonfiskomelett till middag och lite Sagan om Ringen I pa tv. Nasta stopp blev nagot stalle vi inte riktigt vet namnet pa, men da var det dags for att partaja lite, dags for lite maskerad! Temat var P sa vi kladde ut oss till pirater. Nagon var en penna, en annan paket. En tysk hade klatt ut sig till Pippi Langstrump och alla hade varit kreativa med sina outfits. Det var en riktigt rolig kvall!

Dagen efter var vi lite halvsega om vi sager sa. Men sjalvklart orkade vi turista lite ocksa, sa vi fick spana in lite Pancakesrocks! Haftigt, men lite trakigt att regnet bara oste ner. Dyngblota fortsatte vi bussturen ner mot Franz Josef. Dar regnade det ocksa. (South Island har inte gjort ett bra intryck med vadret an sa lange, hoppas pa forbattring). Dar badade vi utomhus i en bubbelpool och tittade ut over de hoga bergen, och lite glaciar fick vi se ocksa. Valdigt vackert.

Pa kvallen var det dags for lite tavling. Man skulle para in sig tva och tva for att sedan bli blindfolded och leta efter kladnypor pa varandra. Det snabbaste paret vann Sky diving 2 for 1. Tavlingsinriktade som Lina och jag ar sa stod vi lange och diskuterade om det snabbaste sattet att hitta kladnyporna. Vi tranade och peppade till oss, vi var riktigt taggade pa att krossa de andra deltagarna. And guess what? Vi vann grymt hart over de andra! Victor var var kompanjon och alla fran Kiwibussen skrek var de satt. Sa vi vann overlagset pa 30 sekunder, och tvaan hade runt 50 tror jag.

Klockan 5 klev vi upp morgonen efter for att hoppa tandem sky dive igen, i Franz Josef. Vi alla tre ville hoppa sa vi bestamde att vi skulle dela pa priset for tva hopp. Vi vantade och vantade vid flygplatsen, men det var for molningt sa vi fick inte hoppa. Sa vi gav vart pris till ett svensk par vi traffade pa bussen, som skulle stanna i Franz Josef i nagra dagar.

En natt stannande vi i Wanaka dar vi gjorde ingenting. Sedan var det dags for nyar i Queenstown, vilket kommer i nasta inlagg. Bilder lar komma upp lite senare ocksa!

Gott Nytt Ar halsar vi fran andra sidan jorden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0