Windowspray works on everything

Javisst gott folk, vi lever! Vi kampar pa som housekeepers pa Lakeside Motels, backpackers, Apartements och The Lodges. Tiden har faktiskt bara flugit ivag och det kanns verkligen inte som att vi redan har varit har en manad. Vi stadar som aldrig forr och vi har fatt in lite rutin. Kan skriva om hur en dag kan se ut:

Klockan 8.25 ringer vackarklockan. Linas telefon gar 1 minut fore sa den ringer forst. Lina hor den oftast inte sa det kan handa att jag slanger en kudde pa henne. Vilket hon ibland inte heller marker.. Men i vilket fall som helst lyckas vi pallra oss upp efter ett tag. Frukost - grot och rostat brod. Det behovs mycket energi for att orka badda sangar och skura toaletter. Klockan 8.59 springer vi ner till receptionen for att hora att Lina ska jobba med Andre i the Lodges, och att jag ska springa bort till Apartements for att jobba med Radige, en indisk kvinna som alltid sager att hon ar trott. Ett tips - vill du ha ett rent hem, fonsterputs fungerar pa allt! Det ar bara att go crazy med window sprayen sa loser allt sig ;)
Dagen borjar med att spana in listan - hur manga cleans ar det? Hur manga services? Ar det nagon full service ocksa? Man blir ganska glad da det ar fa cleans, da kan man ta det lite lugnare. Sa stadar man toaletter och baddar sangar hela dagen. Vi brukar sluta runt 15, det har hantnagra ganger att vi har slutat 17. Da ar man ganska sliten och ligger dod i sangen ett litet tag innan man orkar rora sig igen. Ibland ater man lunch, ett paket nudlar eller en macka. Spicy Thai-nudlarna ar godast, ar sa sjukt less pa chickennudlarna!
Ibland tar man en prommis runt stan och kikar, eller en prommis upp pa Fernhill (vilket ar en brutal backe, det bara skriker om vaderna och laren. Harligt!) Sedan dusch, ata middag vilket varierar pa vad man har lyckats inforskaffa under dagen. Omelett ar ganska poppis, och ris. Ibland trycker vi bara i oss en massa ost som folk har lamnat till oss, ost betyder mycket for oss. Vi absolut alskar ost. ;)
Sen hander det ibland (read: ofta) att vi tar en svang ut pa stan och festar. Vilken harlig feststad, vi hanger mest pa Buffalo, Winnies och ibland Cowboys dar de har en mekanisk tjur, vilken Lina ar riktigt grym pa! Men den ar ganska brutal sa man har ganska ont i laren ett x antal dagar efter en natt pa Cowboys ;)
Dags att kila, nagot maste man fa ut av sin lediga dag. Vi har tagit en Frappuccino pa Starbucks och ska ivag och handla lite krubb, vi behover oats. Bilder kommer upp vid ett annat tillfalle!

Kommentarer
Postat av: mamman´

Härligt att få läsa lite igen!! Kramar!

Lina-mamman´

2011-02-10 @ 22:39:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0