Queenstown - we like!

Skrev lite som hastigast om att jag och Lina har fatt jobb har i Queenstown! Vilket flyt vi hade, forsta motellet/hostlet vi gick in pa fick vi jobb! Victor akte ivag pa en busstur runt sodraste delen av sydon medan vi nu har slitit med att badda sangar och skrubba flackar. Lakeside Motels/backpackers ar var nya arbetsplats. Jag far stada lagenheterna medan Lina stadar motellet och the Lodges. Vi har fatt en egen flat och kok som vi har fraschat upp. Den ar helt klart inte lika fin som stallet vi stadar, men vi ar riktigt nojda faktiskt. Nara stan och har en fin grasplatt precis framfor sig vid vattnet dar vi hade picknick haromdagen med gratismat vi hittar i kylarna. Hela staden ar riktigt mysig och vi trivs som fina fisken i vattnet.



Vi borjade jobba tisdagen den 4:e. Mandagen den 3:e gjorde vi nagot som jag har forsokt forbereda mig mentalt till i ungefar ett halvar. The Nevis Bungy Jump. 134 meter. 8,5 sekunders free falling. Den ni! Har varit varldens hogsta, men ar numera Nya Zeelands hogsta bungy jump. Var betydligt mer samlad infor det hoppet, trots att det ar sjukt mycket hogre an Kawarau. Lina var ocksa ganska lugn men det kan ha berott pa att hon var lite sliten efter tre kvallars festande. Victor kunde jatte, jattetrakigt nog inte hoppa for att han fortfarande var jattesjuk. Men vad vi har hort sa har han bokat om det och ska hoppa det snart. Lyckosten har det kvar, ar lite sugen pa att gora om det faktiskt!











 

Det gar inte att forklara hur det kanns att slanga sig ut med endast en lina fastspand vid fotterna. Det jobbigaste ar att ta sjalva skuttet, sedan finns det inte sa mycket mer att gora an att falla ruskigt fort mot en flod och med en bergsvagg bredvid sig. Jag glomde(?) skrika men det gjorde jag ordentligt efter forsta bouncen. Lina skrek fran start! Finns inte sa mycket mer att saga an att det var GRYMT!

Sedan dess har vi bara jobbat. Jobbat jobbat och jobbat. Det ar riktigt tungt att slapa har vi markt, det kanns i hela kroppen! Men imorgon har vi en day off, sa ikvall blir det lite utgang kanner vi pa oss. Dags att prova pa hur utelivet ar for oss locals ;-) Sondagar ar tydligen en bra kvall har ocksa, inte bara pa Gronan ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0